Kerjaya

As-Syakirin adalah sebuah institusi pendidikan islamik, menawarkan peluang kerjaya dalam pelbagai bidang. Kami beroperasi di Selangor, sebuah bandar yang bertenaga yang kerap muncul dalam senarai bandar terbaik untuk hidup dan bekerja. Bertekad untuk merekrut dan mengekalkan tenaga kerja yang pelbagai dan berbakat, As-Syakirin menawarkan gaji dan faedah yang kompetitif, rangkaian sokongan yang luas, dan lebih penting lagi, komuniti yang memperkaya dan saling kolaboratif yang sangat berminat dengan visi kami untuk pendidikan kanak-kanak, sekolah rendah dan menengah.

Apabila anda bekerja di As-Syakirin, anda menjadi sebahagian daripada pasukan yang dikenali untuk prestasinya. Kami adalah profesional yang berpengaruh dalam kecekapan yang menumpukan perhatian pada hasil kerja.

Apabila kita melihat potensi seseorang dan melatih mereka, kita memastikan bahawa mereka mendapat persekitaran di mana mereka sebenarnya dapat merealisasikan potensi mereka. Tekanan adalah musuh produktiviti dan kreativiti, kami berusaha untuk mengurangkan ianya sebanyak mungkin.

 

Alhamdulillah…

Menutup tirai Program Intensif Pendidik Berjiwa Murabbi.

#SIITAS #ALG #Assyakirin

Dikirim oleh Sekolah Islam Integrasi Tahfiz Assyakirin pada 13hb Jun 2016

Faedah & Ganjaran

Kami di As-Syakirin amat menghargai jasa guru-guru kami. Kami berusaha membantu mereka dengan menganjurkan aktiviti-aktiviti yang dapat memberikan manfaat serta menambahkan ilmu pengetahuan. Apabila mereka menyertai program-program tersebut, sedikit sebanyak dapat mengurangkan tekanan sebagai seorang pendidik.

Senarai KekosonganAnda juga boleh menghubungi pihak pentadbiran bagi mendapatkan info lanjut mengenai kekosongan jawatan.

Pembantu Taska
Taman Cheras Utama
Pentadbiran
Read more March 13, 2021
Guru Sekolah Rendah Islam
Alam Damai
Pendidikan
Read more February 9, 2021
Pembantu Tadbir
Alam Damai
Pentadbiran
Read more February 5, 2021
Guru Pra Sekolah
Bandar Seri Putra dan Taman Cheras Utama
Pendidikan
Read more January 4, 2021
Ingin tahu lebih lanjut?

Hubungi kami di pejabat As-Syakirin yang terdekat atau mengemukakan soalan anda dalam talian.

Pendaftaran Pelajar Untuk Kemasukan Ke As-Syakirin Telah Dibuka.